Fundament van Toerlezjoere is gelegd, op naar 2018!

Toerlezjoere sluit positief eerste jaar af!

2 juni 2017 werd ondernemersvereniging Toerlezjoere formeel opgericht. Circa 60 leisure-ondernemers uit de regio sloten zich toen direct aan. “We kijken terug op een goed jaar, waarin veel werk is verzet achter de schermen en een stevig fundament is gelegd voor een solide organisatie voor toerisme en recreatie. Toerlezjoere is inmiddels een dikke stip op de Brabantse kaart, die verder reikt dan alleen de gemeente Gilze en Rijen, daar zijn we heel trots op. Ook het ledenaantal groeit gestaag verder, de teller staat vandaag op zo’n 75”, vertelt voorzitter Ted van der Lee.

Groeiambities
Toerlezjoere heeft ambities om verder te groeien in het gebied tussen Tilburg, Breda en de Belgische grens. We winnen steeds meer terrein in Gilze en Rijen, Alphen-Chaam, Riel, Dorst én Dongen. Met de aansluiting van museum De Looierij in Dongen, hebben we daar ook voet aan wal gezet! Hoe meer ondernemers zich aansluiten, hoe krachtiger Toerlezjoere wordt. We streven naar een verdubbeling van het aantal leden in de komende twee jaar.

Uitgebreid netwerk
Toerlezjoere biedt ondernemers een uitgebreid zakelijk netwerk, waarin ze elkaar opzoeken, de handen ineenslaan en initiatief nemen. Toerlezjoere stimuleert, inspireert en zorgt voor verbindingen. Gemeente Gilze en Rijen onderstreept het belang en de ambities van onze ondernemersvereniging en participeert met een financiële bijdrage en advies. Toerlezjoere draagt bij aan actief burgerschap, ondersteund door een participerende overheid.

Toerlezjoere-inspiratietoer
Het nieuwe jaar trappen we af met een boeiende inspiratietoer. Op 16 januari gaan Toerlezjoere-leden met de bus naar Zeeland. Om daar een kijkje in de keuken te nemen en te onderzoeken wat Brabantse en Zeeuwse leisure-ondernemers van elkaar kunnen leren en samen kunnen werken. Deze toer wordt aangeboden door founding partner Schipper Groep. Hans Schouw van Sigma Personeelsdiensten (vestiging Rijen), onderdeel van de Schipper Groep, organiseert deze dag. Een mooi voorbeeld van een lokaal gevestigde onderneming die Toerlezjoere ondersteunt en op deze manier meedoet.

Bent u leisure-ondernemer? En wilt u nadere informatie over Toerlezjoere en/of de inspiratietoer op 16 januari, stuur dan een mailtje naar info@toerlezjoere.nl.

Namens het hele bestuur een fijne jaarwisseling toegewenst!