Laden Evenementen

Cabaret Begijn le Bleu | Toch Bedankt

  zondag 8 december 2019
  15:00 - 18:00 uur
   CC De Boodschap, Nassaulaan 62-64, Rijen

Comedian, cabaretier, absurdist, typetje of theatermaker? Begijn is niet te vangen, maar de liefhebber weet waarom je deze show niet mag missen.

Eens in de paar jaar is paradijsvogel Begijn Le Bleu op de Nederlandse podia te zien en daar verheugen velen zich op.
Ooit won hij Cameretten, hij werd bekend door zijn rol in de Vlaamse TV-show ‘Foute Vrienden’ – met als hoogtepunt zijn onverwachte ‘So You Think You Can Dance’ auditie -, en speelt in Vlaamse theaters moeiteloos grote zalen plat.

Over Toch bedankt:
“Het is vooral hoe Le Bleu het zegt. Met zijn elastische mimiek kan hij elk woord of iedere zin een extra, vaak pseudo-sensuele dimensie geven” (De Standaard). 

De pers over Begijn Le Bleu:
“Begijn Le Bleu heeft in zijn vierde voorstelling de stem gevonden die hij zocht. Hij vertelt zijn eigen verhaal maar gebruikt daarvoor wel de superieure mimiek en bewegingen van de typetjes die hij in zijn eerste shows presenteerde. Het resultaat is een waarachtige brok stand-up met een ferme knipoog naar het Nederlandse cabaret.” (De Standaard)

“Een beschaafde jongen. Een foute vriend. Een onverwacht dansfenomeen. Begijn is een man met vele gezichten die zich kameleongewijs aanpast aan zijn omgeving of de vorm aanneemt van een van zijn typetjes. Zijn spel balanceert op het randje van cabaret en comedy.” (De Morgen)

Prijs: €15,00

ccgr.nl