Laden Evenementen

Expo Gilze presenteert: De Groep van Godelieve van Hamsvoort

  vrijdag 15 september 2017 t/m vrijdag 27 oktober 2017
  07:00 - 19:30 uur
   CC De Schakel, Kerkstraat 104, Gilze

Van vrijdag 15 september tot en met vrijdag 27 oktober 2017 is De Schakel in Gilze een expositie te zien van De Groep van Godelieve van den Hamsvoort. Er zijn werken te zien van Anneke Baartmans, Fia Baremans, Hanne Benschop, Joost de Bont, Lydia van der Gun, An Henkelman, Alexandra Kok, Miny Smaling, Erika Phaff, Tonny Visser, Els Snieders en Godelieve van den Hamsvoort. De opening is op vrijdag 15 september om 15.00 uur, door drs. Tom Molenaars. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door pianist Danny Pals.

Op het atelier van beeldend kunstenaar Godelieve van den Hamsvoort aan de Twikkelstraat in Breda wordt in een ontspannen sfeer en met gedrevenheid gewerkt. Door verbeeldend te tekenen, schilderen en diverse technieken toe te passen, komt een persoonlijke stijl tot stand, men ontdekt welke techniek de voorkeur krijgt. Diverse thema’s komen aan de orde en persoonlijke ideeën worden uitgewisseld.

Naast ’t werken op het atelier worden thuis “opdrachten” uitgewerkt en daarna kritisch bekeken. Een zeer gevarieerde expositie is daarvan het resultaat.

Deze is te bezichtigen op de tweede verdieping van De Schakel van maandag t/m donderdag van 07.00 tot 22.00 uur en vrijdag van 07.00 tot 19.30 uur. Voor de overige openingstijden in het weekend, kunt u contact opnemen met De Schakel; 0161-452009.

ccgr.nl/expo-gilze-presenteert-de-groep-van-godelieve-van-hamsvoort