Laden Evenementen

Fotoexpositie Ferry Hage

  dinsdag 3 april 2018 t/m woensdag 9 mei 2018
  09:30 - 22:00 uur
   CC De Boodschap, Nassaulaan 62-64, Rijen

Rijenaar Ferry Hage exposeert zijn fotografische creaties binnenkort in zijn eigen woonplaats. Van dinsdag 3 april tot woensdag 9 mei 2018 is zijn werk te bewonderen in cultureel centrum De Boodschap aan de Nassaulaan in Rijen. Tijd: ma t/m do: 9.30-22.00 uur, vr en za: 9.30-17.00 uur.

Voor zijn foto’s maakt hij gebruik van verschillende onderwerpen en technieken. Dat leidt tot bijzondere creaties, zoals met inkt en water. “Ik vind het vooral leuk om daarbij de beelden met Photoshop of andere software te manipuleren. Maar toch, zoals het woord het al zegt, het schrijven met licht, is wat mij het meest blijft boeien”, aldus Ferry.

Over Ferry Hage
Ferry (39) werd al op 15-jarige leeftijd gegrepen door de fotografie. Tijdens vakanties in Frankrijk, mocht hij het analoge fototoestel van zijn overleden opa meenemen om de vakantie vast te leggen. Toen hij het resultaat zag, was hij verkocht. Toch heeft hij van fotografie niet zijn beroep gemaakt. Tijdens zijn Studie Product Design & Engineering was het digitale tijdperk inmiddels aangebroken. Foto’s bewerken werd ineens veel laagdrempeliger en dat bood hem nieuwe inspiratie en uiteenlopende mogelijkheden.

ferryfoto.nl
ferry@ferryfoto.nl