Laden Evenementen

Kleurrijke expositie van Fred Termond in De Boodschap

  woensdag 3 januari 2018 t/m donderdag 8 februari 2018
  09:30 - 17:00 uur
   CC De Boodschap, Nassaulaan 62-64, Rijen

Fred Termond trapt het nieuwe jaar af met een expositie van zijn schilderijen in De Boodschap. Van woensdag 3 januari tot en met woensdag 8 februari 2018 is zijn werk te bewonderen in de gangen en foyer van CC de Boodschap in Rijen. Openingstijden ma t/m do van 09.30 t/m 22.00 uur, vr en za van 09.30 t/m 17.00 uur. Toegang is gratis.

Zijn schilderijen zijn vrolijk en kleurrijk en worden gekenmerkt door een eigen figuratieve stijl. Het is vooral het lijnenspel in combinatie met een divers kleurgebruik wat resulteert in expressieve schilderijen, geïnspireerd op mensen en natuur in allerlei situaties en soms in abstracte vormen weergegeven.

Over Fred Termont
Geboren te Schiedam en woonachtig in Oosterhout. Hij is al vanaf zijn jeugd actief in de schilderkunst. Fred heeft beroepsmatig een verftechnische achtergrond in het industriële verven. Sinds 2000 is hij ook meer gaan exposeren en is zijn aparte stijl steeds meer gaan ontwikkelen in samenwerking met andere collega-kunstschilders via workshops en zelfstudie. Fred heeft veel geëxposeerd in o.a. gemeentehuizen, ziekenhuizen en de schouwburg.

ccgr.nl