Laden Evenementen

Open Tuinendag 2019

  zondag 2 juni 2019
  10:00 - 17:00 uur
   Gilze

Tuinclub Gilze Geurig en Kleurig werkt voor de 15e keer samen met enthousiaste tuineigenaren en bedrijven die hun tuin open stellen voor publiek. Laat je ook dit jaar weer inspireren door de passie en liefde waarmee de 17 tuinen zijn ingericht en verzorgd. Verspreid over Gilze, Molenschot en Tilburg (voormalig Hulten) geniet je van Engelse tuinen, boerentuinen, witte tuinen, stadstuinen, parktuinen, fruit- en moestuinen, en zelfs een ecologische en permatuin. Je herkent de tuinen al vanaf de straatkant aan het deelnamebord van de tuinclub. Dus, pak de fiets, de auto of de benenwagen en kom gezellig struinen in onze tuinen!

Alle tuinen zijn geopend van 10.00-17.00 uur. De entree is overal gratis.

Hoor een koor
Met Het Gils Meezingkoor is het altijd weer een feestje. Kom gezellig meezingen met onze bekende Nederlandstalige liedjes.
14.00-14.45 uur: Gilze, Heemkring Molenheide / Boerenblomhof
15.30-16.15 uur: Gilze, Siertuin Den Overkaent / Henk Goeijers

Koor Contrast uit Rijen is een groepje enthousiaste zangers en zangeressen die één keer per maand de viering in de Maria Magdalenakerk in Rijen verzorgen. Dit doen wij onder de gezellige en professionele leiding van onze dirigente Anne-Gert Werts en onze pianist Patrick van Gestel. Ons repertoire is divers. Naast de soms wat formelere ‘kerkmuziek’ zingen we ook wat gezellige en luchtigere liederen.
13.30 uur: Tilburg, Chris en Ria van Broekhoven
15.00 uur: Tilburg, Thielen Diervoeders / Frans en Jeannita Thielen

Zanggroep Chanterelles zijn 8 dames die hedendaagse liederen zingen.
11.30 uur: Gilze, Groeituin Floralia
13.30 uur: Gilze, Bart en Conny Bogaarts
14.30 uur: Tilburg, Piet en Ans van Broekhoven

Meer info  opentuinendag