Laden Evenementen

Oscar Arnold & Esther van der Voort | Grappige Zaken

  vrijdag 11 oktober 2019
  20:30 - 22:30 uur
   CC De Boodschap, Nassaulaan 62-64, Rijen
Genre: Cabaret
Een dubbelvoorstelling van 2 bevriende comedians, qua stijl totaal verschillend, maar ze gaan samen de theaters in en komen het publiek ieder een helft komen vermaken.

Esther van der Voort lijkt op het eerste gezicht vooral een charmante gescheiden vrouw met vier kinderen, maar laat je niet misleiden, het gaat namelijk niet vanzelf, het is pappen en nathouden geblazen voor Esther. Ze neemt je mee in haar dagelijkse beslommeringen, een hilarisch verhaal dat voor velen herkenbaar is, of ongemakkelijk. Esther is er klaar mee, ze neemt het de regie in eigen hand en zoekt soms het randje op, of ze gaat er over. 

Oscar Arnold klinkt als een tweeling, maar op het podium lijkt het toch ’n eenling, zo’n nerd. Oscar Arnold is zo’n typisch rare gast uit je middelbareschooltijd. Althans zo lijkt het, want is hij wel zo alleen? Oscar lijkt enerzijds een slome duikelaar die de ene na de andere one-liner door de zaal heen knalt, in slow-motion in zijn geval. Net op het moment dat je bent gewend aan Oscar, weet hij je te verassen en laat ie een hele andere Oscar zien. Dus wees voorbereid, verwacht geen snelle jongen, verwacht geen politiek statement, verwacht geen hippe comedian die high-fived met het publiek. Verwacht… Oscar en vele anderen! 

Prijs: €15,00

ccgr.nl