Laden Evenementen

Rijen Ruikt 2019

  zondag 16 juni 2019
  10:00 - 17:00 uur
   Rijen

Stichting Juin organiseert op zondag 16 juni 2019 de 19de editie van Rijen Ruikt. Wij hopen heel Rijen en omstreken weer in beweging te krijgen. Rijen Ruikt brengt mensen samen op plaatsen waar men nooit komt.

U kunt deze dag genieten van tuinen, kunst, muziek, hapjes, drankjes en cultuur. Rijen Ruikt gaat over ‘groen’ in de breedste zin van het woord. Het volledige programma voor Rijen Ruikt 2019 wordt momenteel voorbereid. Kijk voor meer informatie op: juin.nl/rijen-ruikt

De tuineigenaren hebben met veel liefde en aandacht, maar ook voor erg veel geld hun tuin gemaakt zoals u deze aantreft. Wij verzoeken u dringend om de aanwijzingen te volgen. Het is absoluut verboden om iets te plukken of mee te nemen. Houdt u alsjeblieft toezicht op uw kinderen en voorkom dat zij in hun spel schade aanrichten. Plaats geen fietsen tegen een haag of hek maar op de standaard en zodanig dat anderen er geen last van hebben. Als u het verzoek krijgt om even te wachten dan is dat omdat er teveel mensen in de tuin zijn. Niet alle tuinen zijn rolstoelvriendelijk. Het is aan de tuineigenaren om te bepalen wat mogelijk is. De tuinen zijn geopend van 10.00 u. tot 17.00 u.

Wil jij meedoen aan Rijen Ruikt 2019? Geef je dan op!

Stuur je aanmelding naar rijenruikt@juin.nl