Laden Evenementen

Jubileumeditie – fietstocht De Schakel

  zondag 26 augustus 2018
  08:00 - 17:00 uur
   Siertuin Den Overkaent, Strijp 31, Gilze

De Schakel bestaat 30 jaar en is springlevend. In 2018 kun je deelnemen vanuit 47 startplaatsen (hutten). Van Meersel-Dreef tot Herselt en van Balen tot Brecht. In elke gemeente is er minimaal één startplaats. Vertrekken kan tussen 08.00 en 14.00 uur.

Naar jaarlijkse gewoonte zijn er weer heel veel waardevolle prijzen, waaronder weer twee e-bikes van Batavus. In totaal zit er voor meer dan 18.000 euro aan prijzen in de prijzenpot. Neem deel aan De Schakel, lever je adresstrookje in en je maakt kans op die prijzen.

De deelnameprijs blijft 4 euro en 1 euro voor kinderen tot 12 jaar. Daarvoor krijg je een gezellige dag, een appel, een wafel, een fietsvlaggetje en een dagfolder. En je maakt kans op de waardevolle prijzen.

De routes zijn afgepijld in twee richtingen. Je mag zelf kiezen welke afstand je gaat fietsen. Er zijn “schakeltochten” van 25 km tot 219 km en alles daar tussen. Mocht 25 km te lang zijn er is altijd een mogelijkheid om nog kortere afstanden te fietsen. Zelfs als je niet kunt fietsen ben je altijd welkom in onze “hutten”. Als je zelf niet kunt beslissen vraag dan hulp van de routecoördinator. In elke hut vind je die een.

Maak er een feest van. Het is tenslotte een jubileumeditie!

schakel.be