Laden Evenementen

Sjaak Bral | Sex met Sjaak

  vrijdag 22 maart 2019
  20:30 - 23:00 uur
   CC De Schakel, Kerkstraat 104, Gilze

Sex is een onuitputtelijke bron van verwondering, mysterie en vooral vrolijkheid. De afgelopen vijf jaar dompelde Sjaak zich onder in zowat alle vormen van sex. Het resultaat is een cabaretvoorstelling die voelt als één groot hoogtepunt.

Helaas worden de verworven seksuele vrijheden uit de jaren zestig en zeventig klakkeloos ingeleverd De seksuele revolutie ligt in een spagaat.

Aan de ene kant ‘moet alles kunnen’. Dit zorgt voor vreemde capriolen in de slaapkamer. Cirque du Soleil is er niks bij.

Aan de andere kant wordt bloot verward met sex en dit leidt tot De Nieuwe Preutsheid. Onderbroek douchen is regel, geen uitzondering. Vrouwentepels op Facebook zijn verboden. Naturisme sterft uit. Topless zonnen? Taboe. Zelfcensuur overwoekerd de vrije wil. Amsterdamse ambtenaren worden opgedragen geen rokjes boven de knie te dragen. Op school beklagen ouders zich over de ‘seksueel getinte’ boeken van Ronald Giphart. Jan Wolkers is al helemaal onbespreekbaar. Hij besloot op onderzoek uit te gaan. Maar niet in de boeken.

De afgelopen vijf jaar dompelde hij zich onder in zowat alle vormen van sex. Van de gogobars in Thailand tot de darkrooms van Den Haag. Swingerparties, SM-feesten, Tinder en Grindr: Sjaak heeft het allemaal ervaren (met instemming van zijn partner). Het resultaat is een cabaretvoorstelling die voelt als één groot hoogtepunt.

Sex met Sjaak: een hartstochtelijk, humorvol pleidooi voor stomende sex.

vrijdag 22 maart om 20:30 uur in Theaterzaal De Schakel.

Kosten: €16,50

ccgr.nl