Laden Evenementen

Speurtocht ‘Slimme vogels gezocht!’ in Speelbos Gilze

  zondag 14 april 2019
  11:00 - 16:00 uur
   Speelbos Gilze, ingang aan de Nerhoven

Een vogel ken je aan zijn veren. De REUZIN zoekt slimme vogels voor de speurtocht op zondag 14 april. Help jij mee de raadsels rondom de vogels in het Speelbos op te lossen? De speurtocht is leuk én leerzaam. En het is helemaal niet erg als je niet meteen alles weet. Zelfs een wijze uil is ooit een uilskuiken geweest.

De speurtocht is voor alle kinderen van ca. groep 3 tot ca. groep 6 heel goed te doen. Ben je jonger, dan kunnen papa of mama vast wel helpen, als het nodig is. De REUZIN weet zeker dat jij straks zo trots als een pauw het bos weer uitloopt.

Je kunt starten tussen 11.00 en 15.00 uur. Een antwoordvel krijg je in het bos. Het is wel fijn als je zelf een pen of potlood meeneemt. Verder gaan we uit van fantastisch weer, net als de afgelopen jaren. Als het maar niet zó warm wordt, dat de mussen van het dak vallen.

De REUZIN begrijpt dat je nu op het vinkentouw zit, maar je moet nog even geduld hebben tot 14 april. Dan mag je er als de kippen bij zijn! Meer informatie vind je op de themapagina.

Voor SCHOLEN en KDV-en:
Speelbos Gilze stelt scholen en kdv-en in de gelegenheid de speurtocht in de week vóór de meivakantie (15 t/m 19 april) te doen. Gezien de te verwachten drukte, is aanmelden noodzakelijk.

Graag een berichtje naar info@speelbosgilze.nl (geef aan welk dagdeel je voorkeur heeft en met hoeveel groepen/kinderen je wilt deelnemen). Dan ontvang je meteen alle verdere informatie.

Wellicht ten overvloede, maar: wie het eerste komt, het eerst maalt. En vol=vol.

speelbosgilze.nl/2019/02/slimme-vogels-gezocht