Laden Evenementen

Wandeling, Lunch en Theater

  zondag 31 maart 2019
  11:00 - 15:30 uur
   Koeienbedrijf de Regte Heijden, Oude Tilburgsebaan 12a, Riel

Voorafgaand aan de theatervoorstelling kunt u deelnemen aan een wandeling over de Regte Heide, gevolgd door een biologische lunch*, waarna u geniet van de voorstelling ‘onze Pöl. Boer!

Wie aan het hele arrangement deel wil nemen arriveert tussen 11.00 en 11.15 op het erf. Natuurgids Rie-Anne van Laarhoven neemt u mee door natuurgebied De Regte Heide voor een wandeling van een uur. Wij verzorgen om 12.30 uur een uitgebreide biologische lunch*. De voorstelling ‘onze Pöl. Boer!’ begint om 13.30 uur. Met een pauze eindigt hij om 15.30 uur. Daarna ontvangt u een consumptie om gezellig na te praten.

*voor de lunch inclusief consumptie voor na afloop betaald u 15 euro.
Uw waardering voor ‘onze Pöl. Boer’ is op basis van vrije gave na de uitvoering.
Wilt u wel de voorstelling zien, maar past de wandeling, lunch of nazit niet in uw dagplanning dan bent u uiteraard van harte welkom om alleen de voorstelling bij te wonen.

Het Löss Theater Maastricht

Boerenzoon en theatermaker Thijs Lenders neemt je spelend en vertellend mee achter de schermen van de boerderij. De emoties rond vlees en melk! Welke waarden liggen er achter die emoties? Waar ligt de kracht van de gemeenschap, waar ligt de kracht van de eenling?
‘onze Pöl. Boer!’ is een actueel drama over de levende praktijk van het boerengezin Delkers. Het gezin is in de greep van een belast verleden en de gedroomde toekomst. Een ‘clash’ van contrasten in cultuur- en natuuropvattingen.
Daar doorheen speelt de eeuwige liefde zijn rol en eist zijn tol.We volgen de trotse boer Pöl (Paul) in een worsteling met de wereld om hem heen. Een maand nadat zijn beoogde (buur-)vrouw Elsbeth, hun relatie heeft beëindigd. Dat gebeurt hem twee jaar voordat hij het bedrijf van zijn vader overneemt.
onze Pöl. Boer! is een moderne versie van Romeo en Julia in een boerensetting.
Na de recente uitspraken van landbouwminister Carola Schouten over circulaire landbouw staat het stuk met beide voeten in de actuele klei.

Reserveer uw plaats!
Vanwege het beperkt aantal plaatsen is het nodig om te reserveren. U stuurt een mail naar info@praesens.nl (let op: ae) of info@deregteheijden.nl

Vermeld het aantal personen en of u aan de wandeling en/of lunch deelneemt. Van ons krijgt u dan een bevestiging retour. Wij gaan er van uit dat wie reserveert ook daadwerkelijk komt. Mocht u onverwacht toch verhinderd zijn, bel dan s.v.p. tijdig met 06-15689150. Dan kunnen we uw plaats wellicht nog doorgeven!

Adres: De Regte Heijden
Oude Tilburgsebaan 12 A
5133 BE
Riel
www.deregteheijden.nl

We zien er naar uit! Tot zondag 31 maart !