Netwerk/-inspiratiebijeenkomsten

Twee keer per jaar worden er exclusief voor Toerlezjoere-leden netwerk-/inspiratiebijeenkomsten georganiseerd. Tijdens elke bijeenkomst staat een krachtig ondernemersthema centraal, waarna ondernemers de kennis in de praktijk toe kunnen passen. De bijeenkomsten of busuitstapjes bestaan uit een formeel en informeel gedeelte. De afsluiting is altijd met een gezellige borrel, zodat er gelegenheid is om elkaar te leren kennen en tot verrassende samenwerkingen te komen.

Bijeenkomsten de afgelopen periode

Inspiratiesessie met Toerlezjoere-ondernemers in De Efteling
In juni 2017 bezochten we met zo’n veertig Toerlezjoere-ondernemers een boeiende inspiratiesessie bij De Efteling. De eerste van de reeks inspiratiesessies, georganiseerd door ondernemersvereniging Toerlezjoere. Frans Goenee, dé inspiratiemanager van De Efteling, liet de deelnemers kennis maken met de succesvolle commerciële aanpak van het attractiepark. Frans zoomde vooral in op de manier waarop zij dagelijks hun klanten betoveren met herinneringen en belevenissen en hoe jij dat als ondernemer met jouw unieke verhaal/formule kunt doen. Reacties van ondernemers: “Zeer interessant, inspirerend en goed toepasbaar in de dagelijkse gang van zaken”.

Bezoek aan het Land van de Hilver
Eind 2016, nog voor de oprichting van Toerlezjoere, gingen we met een grote groep ondernemers met de bus naar het Land van de Hilver. Met als doel te ontdekken hoe ondernemers daar samenwerken, elkaar bereiken en waarom het Land van de Hilver zo succesvol is. Om vervolgens te besluiten of wij ook zo’n organisatie op willen richten. En dat antwoord was ja, een paar maanden later was de oprichting van de ondernemersvereniging Toerlezjoere dan ook een feit!

Sluit je aan en doe mee!

Terug naar Info ondernemers