Toerlezjoere: wat houdt het in?

Toerlezjoere staat voor een bourgondische beleving: het leven is goed in Brabant, gelegen in dé Toerlezjoere-streek (het gebied tussen Breda, Tilburg en de Belgische grens). Lekker eten, gezelligheid, heerlijk wandelen en fietsen door de bossen en echt even tijd voor elkaar. Het kleine genieten door kwalitatief goed vermaak, verteer en verblijf in een groene en gastvrije omgeving. Dat is Toerlezjoere!

Doelstelling
Een flinke impuls geven aan de vrijetijdsontwikkeling in de Toerlezjoere-regio. Met als gevolg meer bezoekers, die vaker komen, langer blijven en meer besteden. Om deze doelstelling te kunnen realiseren zijn we op zoek naar enthousiaste, actieve ondernemers die werkzaam zijn in de sector leisure of hiermee affiniteit hebben!

Lidmaatschap: recht op Toerlezjoerebasispakket
Voor  150,00 (excl. btw) per jaar sluit u al aan bij Toerlezjoere en heeft u recht op het basispakket. Dit houdt onder andere het volgende in:

  • één centraal punt voor al uw vragen, adviezen, etc. op het gebied van toerisme en recreatie;
  • vele mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen;
  • gratis opname van een ongelimiteerd aantal producten, diensten, arrangementen op de website van Toerlezjoere;
  • opname evenementen in agenda op toerlezjoere.nl en overige communicatiemiddelen van Toerlezjoere;
  • aanbod van herkenbare Toerlezjoere-uitingen zoals het logo, ansichtkaarten, Toerlezjoere-schildje voor aan de gevel, etc.;
  • twee keer per jaar (exclusief voor leden) een uitnodiging voor een netwerk/-inspiratiebijeenkomst;
  • uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering (medio maart elk jaar) waarin u inspraak heeft op het beleid, inzet van de promotionele middelen, begroting, etc.

Solide ondernemersvereniging 
Momenteel kent Toerlezjoere ruim 70 leden (die gerelateerd zijn aan leisure). Ook staat er een definitief bestuur. Leden profiteren tegen een bescheiden contributie van de vele voordelen van de professionele collectiviteit van Toerlezjoere.

Arrangementen
Momenteel hebben ondernemers in nauwe samenwerking zes arrangementen samengesteld die online direct te boeken zijn (zie https://toerlezjoere.nl/eropuit/arrangementen). De intentie is om nog meer aantrekkelijke arrangementen samen te stellen.

Projecten
Om de regio in zijn geheel attractiever te maken voor bezoekers, willen we ook diverse projecten van de grond krijgen. Die de regio een herkenbare kwaliteit geven, het landschap verfraaien en aantrekkelijk zijn voor de toerist. Momenteel wordt een aantal projecten op haalbaarheid getoetst en subsidiemogelijkheden onderzocht.

Terug naar Info ondernemers