Ideale uitvalsbasis voor een dagje uit

Tussen Breda, Tilburg en
de Belgische grens

Uitzicht op Rijen

Regio Toerlezjoere

Het leven is goed in Brabant, vooral in dé Toerlezjoere-streek. Dit gebied beslaat in grote lijnen de regio tussen Breda, Tilburg en de Belgische grens: Gilze-Rijen (Gilze, Rijen, Molenschot en Hulten), Alphen-Chaam (Alphen, Chaam, Galder, Strijbeek, Bavel en Ulvenhout), Baarle-Nassau /-Hertog, Oosterhout (Dorst), Dongen en Riel. Goed bereikbaar via de A27, de A58 en met de trein.

Ideale uitvalsbasis voor leuke uitjes

De Toerlezjoere-streek is centraal gelegen en biedt een compleet toeristisch aanbod voor alle leeftijden. Je vindt er onder andere schitterende natuur voor fietsers, wandelaars, rustzoekers en sportievelingen, een grote variatie aan verblijfsaccommodaties, uitstekende restaurants, uitdagende speel- en attractieparken, boeiende historie, en ontspannende wellness. Met vanzelfsprekend een flinke dosis Brabantse gezelligheid!

Autominuten vanaf Gilze en Rijen
– De Efteling: 20 minuten
– Safaripark De Beekse Bergen: 30 minuten
– Den Bosch: 45 minuten
– Nationaal Park De Biesbosch: 45 minuten
– Antwerpen: 50 minuten

Kortom, lekker dichtbij allerlei toeristische hotspots!

Toerlezjoere: een bourgondische beleving

Lekker eten, gezelligheid, heerlijk wandelen en fietsen door de bossen en echt even tijd voor elkaar. Dat is Toerlezjoere! Ga eropuit en kom een dagje, weekendje of langer toerlezjoeren, en geniet van al het moois dat de regio te bieden heeft.

Maak het je gemakkelijk op onze website; zoek en boek de leukste overnachtingen, activiteiten en arrangementen. Die variëren van een bourgondische ‘toer de boer’, ontdekkingstochten met de huifkar, culinaire en historische verrassingen tot een mystiek Sint-Anneke arrangement. Beleef gastvrij Brabant en geniet ervan!