Samenwerkingsovereenkomst Booking Brabant getekend

Vind- en boekbaarheid toeristische aanbod vergroten

Op 3 juli ondertekenden Ted van der Lee, bestuurslid Toerlezjoere, en Heidi van Dijke van Booking Brabant formeel de samenwerkingsovereenkomst voor een boekingsmodule. Het hoofddoel van ondernemersvereniging Toerlezjoere is om meer toeristen te trekken, die vaker komen, langer blijven en meer besteden.

Zoek en boek!
Om ons doel te bereiken, maken we ons horeca- en toeristische aanbod zo toegankelijk mogelijk. Eén van de middelen om dit te realiseren is een boekingsmodule die gekoppeld is aan de website van Toerlezjoere. Via toerlezjoere.nl kan iedereen direct een overnachting, campingplaats, menu, arrangement of activiteit boeken en direct veilig betalen. Alle Toerlezjoere-leden kunnen hun aanbod gratis op toerlezjoere.nl laten vermelden.

Traffic genereren
Door gerichte marketingcommunicatie trekken we veel bezoekers naar de website. Het is echter aan de ondernemers om te zorgen voor een aantrekkelijk en boekbaar aanbod. Ruim dertig leden hebben al boekbare producten op de website staan, die kosteloos nog verder aangevuld kunnen worden met leuke activiteiten en arrangementen. Aan het einde van het jaar wordt de werking van de boekingsmodule van Booking Brabant geëvalueerd. Uiteraard worden daarin de ervaringen van de Toerlezjoere-ondernemers meegenomen.